Xbox Classic Ombouwen

Xbox Classic ombouwen doen wij met behulp van een modchip wij maken momenteel gebruik van de AladdinXT chip en voorzien deze van een stukje software die het mogelijk maakt om deXbox Classic op te starten zonder beveiliging restricties.

Na het plaatsten van de chip zullen wij de Xbox Classic voorzien van een aangepaste software welke het mogelijk maakt om diverse applicaties te starten zoals XBMC, Game rip tool, game loader etc.

Ook bieden wij de mogelijkheid om de Xbox classic te voorzien van een grotere harddisk standaard zit er een 10 GB harddisk in en deze kan vergroot worden tot max 2TB. Als u een grotere schijf laat plaatsten kunt u games vanaf uw drive kopiëren naar de harddisk maar ook is de harddisk te benaderen via FTP en kun u op deze manier de harddisk voorzien van games en applicaties.

Wat kost dit:

Ombouwen met Alladin XT komt op

40 euro incl. software installatie op originele harddisk.

Meerprijs voor het plaatsten van uw zelf meegebrachte grotere harddisk komt op

5 euro (uitsluitend als harddisk tijdens ombouw wordt geplaatst)

Ultieme pakket bestaande uit ombouwen met de Aladdin XT chip icm een 1TB harddisk voorzien van 10 tallen emulatoren zoals C64, Nes, Snes, Atari 2600, Atari 5200, Coin-ops, etc. totaal z’n 40000 games over verschillende emulatoren een must voor de arcade liefhebben

Ultieme pakket kost 115 euro.